Tenaga Pengajar

Ade Azhar Bin Ismail

Ade Azhar Ismail dan lebih mesra dikenali sebagai Ady merupakan anak kelahiran Ipoh Perak dan sudah berumah tangga. Beliau merupakan seorang usahawan jalanan dan berpengalaman selama 13 tahun dalam menjual barangan orang lain di jalanan secara hardsell atau dikenali sebagai F2F.

 

Beliau bermula dengan enterprise dan kini menjadi CEO kepada Ade Azhar Trading Sdn. Bhd. serta mepunyai 7 cawangan kecil di Malaysia. Beliau mempunyai lebih kurang seramai 220 orang didik niaga di Malaysia.

Mohd Nizam Khan (#EjamKebabom)

Mohd Nizam Khan di kenali sebagai EjamKebabom, anak kelahiran Pulau Mutiara Pulau Pinang. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Senibina dan Ijazah Seni Bina dengan Kepujian di TWINTECH UNIVERSITY dan berpengalaman sebagai arkitek dan seorang pensyarah.

Merupakan Human Resource Business Partner di Ade Azhar Trading Sdn. Bhd. dan berpengalaman dalam mendidik anak muda seramai 53 orang secara berperingkat. Menjadi trainer diluar dengan jemputan khas oleh beberapa pasukan mahupun product owner. Beliau juga fasilitator dibawah Tim AFK ASIA.

Mohd Khushairi

Mohd Khushairi Bin Abdul Khalid atau mesra di panggil Abg Bai merupakan salah seorang pakar dalam mendidik pasukan jurujual jalanan dan mempunyai pasukan niaga yang cukup memberi keistimewaan kepada beliau sehingga pernah dijemput menjadi penceramah di dalam sebuah seminar yang cukup hebat iaitu Conversion XpertAnjuran Tuan Azdi Khairil (Adri Pakar Modal).

 

Beliau kini hebat memperkasa jurujual jalanan yang mengetengahkan produk LITTLETREES.