“ SAKIT SENDI, SAKIT LUTUT KINI TIADA,
ALHAMDULILLAH, SOLAT LEBIH SELESA ”

" Saya dah 60 tahun, memang sangat menantikan sejadah tebal, ringan dan mudah dibawa. Terima kasih! Saya dapat mengatasi kesakitan lutut sewaktu duduk antara dua sujud. "
Tuan Maidol Aning
Pengguna

Jadi, apakah cara yang paling terbaik untuk anda SOLAT dengan selesa tanpa menanggung kesakitan yang boleh menyebabkan ketidak selesaan?

Solusinya adalah SEJADAH ADE AZHAR (MECCA SERIES)

Eksperimen Telur Mentah

Bayangkan telur mentah ini adalah lutut anda.
Kami telah membuat perbandingan tekanan apabila telur ini
dilepaskan ke arah sejadah biasa dan Sejadah Ade Azhar (Mecca Series)

Lihat video ini untuk mengetahui risiko yang akan anda hadapi jika solat dengan menggunakan kedua sejadah ini.

KENAPA PERLU BERTUKAR KE SEJADAH ADE AZHAR ( MECCA SERIES )

Sejadah ini diinovasikan untuk memberi keselesaan pada pengguna dari pelbagai golongan usia selain untuk mencegah dari berlaku kecederaan pada sendi terutamanya warga emas, wanita mengandung atau pengidap obesiti.

SAIZ DAN KETEBALAN

Sejadah ini berukuran 49 inci x 26.5 inci serta mempunyai ketebalan 15mm. Ketebalannya ini adalah 5 kali ganda dari sejadah biasa.

LEMBUT DAN MAMPAT

Diperbuat daripada NBR Premium Hitech iaitu sejenis bahan premium yang berkualiti tinggi berfungsi untuk menyerap tekanan lebih daripada 300 kg dalam satu masa.

KESELESAAN

Ketebalan dan kualiti sejadah yang sangat selesa tanpa rasa sakit di lutut ataupun pergelangan kaki.

SERAP 300KG TEKANAN

Mempunyai lapisan yang melindungi daripada habukbakteria mikrobakteria yang bahaya. Sangat sesuai kepada mereka yang mempunyai penyakit asma & alergik.

ANTI-MIKROBIAL

Bahan berkualiti tinggi yang berketebalan 15mm ini mampu menyerap lebih 300kg tekanan dalam satu masa. Ianya mampu memberikan keselesaan maksima kepada pesakit sendi lutut, gout dan pergelangan kami untuk sujud dan tahiyyat. Bila bersolat, bagaikan terlupa seketika sakit sendi yang dialami.

TEKNOLOGI ANTI-SLIP

Dilengkapi dengan lapisan teknologi anti-slip di bahagian belakang Sejadah Ade Azhar (Mecca Series) di mana ianya mempunyai grip cengkaman yang sangat kuat.

SIAPA YANG SESUAI GUNA SEJADAH INI?

" SEMUA PERINGKAT USIA "

Selain untuk memberi keselesaan pada pengguna ketika bersolat, sejadah ini direka khas untuk mencegah daripada kecederaan akibat hentakan kuat (tidak disengajakan) ketika menunaikan solat.

Selain itu, SEJADAH ADE AZHAR (MECCA SERIES) ini di spesifikasikan kepada mereka yang menginginkan solat yang selesa tanpa gangguan kesakitan sendi di mana-mana bahagian anggota badan.

Sejadah ini amat sesuai kepada anda yang mengalami masalah: